Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Bușoi: Cu sute de taxiuri fără autorizație, dna Firea ocrotește un sistem de interese care miroase urât și întreține mizeria în taxiul din București

facebook.com
Cristian Busoi

În acest moment, în București circulă sute de taximetre cu autorizații de taxi nevalide, situație bine cunoscută de dna primar Firea; iar faptul că aceste mașini sunt pe stradă și activează în transportul taxi reprezintă o încălcare a legii taximetriei 38/2003. Pentru a nu exista dubii, am primit si pot prezenta public - și pe această cale va afla și dna Firea – fotografii a peste 200 de mașini care prestează ilegal serviciul de taxi și care se află pe lista primăriei cu autorizații expirate.

Pentru toate aceste mașini există sesizări către Poliția Locală din cadrul Primarie București și către dna Primar General, sesizări la care doamna primar Firea nu a găsit de cuviință să ofere nicio lămurire. Din pacate, primăria nu a luat nicio masură în condițiile în care consecința legală, firească ar fi retragerea autorizației pentru dispeceratele sub sigla cărora funcționează taxiurile cu autorizații nevalide.

Reacția dnei primar la această situație este amenințarea cu interzicerea car-sharingului. Motivația simplă pentru care dna Firea se face că plouă când vine vorba despre lămurirea neregulilor din sistemul de taxi din Capitală este că dna primar are cunoștință de aceste nereguli și de sistemul care le generează.

content-image

Faptul că primăria nu ia nicio măsură înseamnă că primăria încurajează un sistem de interese care miroase urât și care întreține mizeria în transportul de taxi din București, un sistem care deopotrivă îi afectează pe taximetriști și pe cetățenii Capitalei, se anunţă într-un comunicat de presă remis STIRIPESRUSE.RO de Cristian Bușoi, președintele PNL București.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.