Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Bușoi: Era bine ca Opoziția să facă corp comun în soluția pentru înființarea RADET 2, nu să fie divizată

arhiva personala
Cristian Buşoi

"Nu am asumat niciodată și nu caut să asum rolul de portavoce a Opoziției din București. Cred însă că este nevoie de un mesaj din partea PNL către partidele de opoziție, de a susține o soluție pentru sistemul de termoficare din Capitală", afirmă Cristian Buşoi, preşedintele PNL Bucureşti, într-un comunicat de presă.

Potrivit lui Buşoi, administrația PSD-Firea trebuie să plătească și va plăti pentru prostiile pe care le-a făcut și în legătură cu termoficarea și companiile ilegale însă, acum, Opoziția este divizată fără sens.

"Ar fi fost nevoie, mai mult ca niciodată, ca Opoziția să facă corp comun pe proiectul înființării RADET2 sau Termoenergetica, firmă nouă, cu management depolitizat, care să atragă fondurile UE disponibile pentru modernizarea RADET.

Faptul că astăzi, după trei ani, în care a acționat prost, administrația PSD-Firea preia ideea PNL și face ceea ce trebuia să facă de mult, anume înființarea Termoenergetica, este o confirmare, foarte târzie, că ceea ce PNL a susținut era corect.

Ca președinte al PNL București și ca liberal care a schițat proiectul Termoenergetica și l-a susținut încă din precampania din 2016, consider că este o soluție concretă pe care PNL, chiar și în Opoziție, o dă Capitalei.

Este un proiect pentru care, sunt convins, că și USR putea lesne să aibă o opinie obiectivă, deoarece este necesar și urgent. Este un proiect pe care Opoziția îl putea susține și asuma împreună, ca soluție dată bucureștenilor pentru o problemă majoră.

Trebuie înțeles un lucru clar: administrația PSD-Firea este vinovată până peste cap de falimentul așteptat al RADET, de insolvența care a creat numai probleme, de politizarea managementului, de înființarea unor companii declarate ilegale de către Instanță.

Cu toate acestea, PNL înțelege să fie parte a soluției pentru termoficarea din București", se mai arată în comunicatul semnat de preşedintele PNL Bucureşti.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.