Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Bușoi: Liderii vin și pleacă. Este o victorie a lui Klaus Iohannis

facebook.com
Cristian Busoi

Președintele PNL București, Cristian Bușoi, transmite un mesaj de mulțumire bucureștenilor care au ieșit în număr atât de mare la vot.

''Mulțumesc bucureștenilor care au ieșit în număr atât de mare la vot și felicitări colegilor mei din conducerea PNL si mai ales lui Rareș Bogdan, care au făcut o campanie foarte intensă și de succes!

În București, PNL a dus o luptă grea și le mulțumesc tuturor colegilor din PNL București si presedintilor de sector care s-au implicat, prin munca lor de săptămâni întregi, deși nu erau candidați, ci pur și simplu pentru că ei cred în PNL și asta este cel mai important lucru pe care îl are PNL acum, în București.

Citește și: Primar Buzău, după ce PSD a fost depășit de USR PLUS: Este un vot împotriva conducerii partidului, dar la nivel de judeţ PSD a câştigat confortabil

Liderii vin și pleacă. Oamenii din organizațiile PNL de sector sunt însă cea mai importantă resursă a partidului.

PSD a suferit o înfrângere rușinoasă, pe măsura incompetenței guvernării la nivel național și la nivelul administrației din București, inclusiv la nivelul sectoarelor. Și, pentru a fi fair-play, felicitări USR!

Cel mai important. Este o victorie a lui Klaus Iohannis și a românilor care au susținut referendumul într-o manieră care lămurește clar că românii susțin Justiția, iar guvernanții trebuie să guverneze, nu sa dea legi care să-i protejeze pe hoți.'', a scris Cristian Bușoi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.