Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Bușoi: 'Mihai Neamțu e recomandat de președintele PNL' / VIDEO

Cristian-Busoi-2

Preşedintele PNL Bucureşti Cristian Buşoi a declarat vineri că este convins că înscrierea în partid a lui Mihail Neamţu va fi aprobată de colegii săi de la sectorul 1, fiind recomandat de preşedintele liberalilor. 

"Va activa (Mihail Neamţu - n.r.), înţeleg, la sectorul 1, pentru că şi-a completat o fişă de înscriere la sectorul 1. Pe fişa noastră de înscriere există opţional şi posibilitatea de a fi recomandat de un coleg din PNL. Fiind o persoană care este recomandată în acest moment de preşedintele partidului, în mod evident, sunt convins, colegii de la sectorul 1 vor aproba această înscriere şi domnul Neamţu va începe să activeze alături de PNL", a spus Buşoi, într-o conferinţă de presă. 

El a adăugat că au fost destule exemple de oameni noi care au intrat în PNL şi care sunt foarte activi şi foarte implicaţi, iar partidul este foarte mulţumit de ei. 

"Fără să putem face acum predicţii de cum se va acomoda sau cum ne vom acomoda cu domnul Neamţu, cred că trebuie să plecăm de la premisa că lucrurile vor merge în direcţia cea bună şi că vom ajunge la o situaţie în care ne vom coordona punctele de vedere şi acţiunile. Orice persoană care are o anumită reputaţie de integritate şi care are nişte sentimente foarte clare că în acest moment - România este condusă în mod greşit de PSD - şi care poate să facă opoziţie la PSD poate fi opţiune pentru PNL", a susţinut Buşoi. 

În altă ordine de idei, el a precizat că PNL Bucureşti nu are în acest moment datorii şi că a renunţat la sediul din bulevardul Aviatorilor. 

"E o decizie pe care a luat-o managementul de la nivel naţional, cred că nu se justifica să avem, cel puţin pentru Organizaţia Bucureşti şi cea a sectorului 1, două sedii destul de costisitoare. Cred că e depusă deja formal o cerere de către secretariatul general", a încheiat Buşoi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.