Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bușoi neagă că invitații lui ar fi făcut scandal în avion - PSD exagerează copios. Îmi cer scuze însă că s-a scandat 'Letiția'

facebook.com
Cristian Busoi

Cristian Busoi explică situația din aeronava in care a călătorit de la Bruxelles alături de alți peste 50 de invitați, menționând că aceștia nu au creat scandal, insa admite ca s-a scandat, in glumă, despre "țara Letiția".

"PSD exagerează copios! Invitații mei în Parlamentul European n-au creat scandal. Îmi cer scuze însă că s-a scandat "Letiția"

Deși subiectul scandărilor pe care grupul meu de invitați în Parlamentul European le-a făcut în avion poate părea neimportant, nu este. Este copios exagerat ca să se arate cum este terorizat PSD prin scandări antiDragneaDăncilă, chiar și în avion, din partea oamenilor din PNL. Dar asta nu s-a întâmplat.

Citeste si Relația Toader-Dragnea, subiect de ironii. Tomac: Dragnea, în război cu propriul avocat, Ministrul #rezisTT

Cred într-o conduită civilizată! Și în campanie și în afara campaniei. Cei care mă cunosc, jurnaliști, colegi de partid, colegi din Parlamentul European știu asta. Și mai știu că mi-aș cere scuze pentru o abatere de la o conduita corectă, cum ar fi chiar și atunci când un grup oameni ar scanda tare într-un avion mai în glumă, mai în serios, o lozincă împotriva unui guvern pe care, așa cum spunea doamna premier, “românii îl iubesc".

Vreau însă să fie foarte clar: avionul nu a fost oprit din cauza grupului, nu a adresat nimeni injurii nimănui, nu a protestat nimeni în legătură cu condițiile din avion. Este o exagerare a directorului MȚR, care vrea probabil să se pună mai bine cu guvernanții.

S-a scandat, probabil în glumă, deși chiar este serios, despre "țara Letiția", lucru care este regretabil că a apărut. Mă refer la scandări, nu la 'țara Letiția'", sustine Cristian Busoi.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.