Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Bușoi: Reacție lipsita de bun simț a RADET și a Primăriei. Nu sunt în stare să spună clar oamenilor, care așteaptă în frig, în cât timp repară probleme

facebook.com
Cristian Busoi

Reacția RADET și a Primăriei, după ce mii de bucureșteni au rămas zile întregi fără căldură, a fost lipsită de bun simț. Conducerea RADET nu a fost în stare sau nu a fost interesată nici măcar să comunice clar oamenilor un interval de timp pentru reparații, iar răspunsul primarului Firea a lipsit cu desăvârșire, acuză liderul PNL București, Cristian Bușoi.

 

"Răspunsul nu reflectă decât mentalitatea unor oameni pe care îi doare în cot, deşi sunt responsabili pentru problemele apărute.Judecând după cum răspund la întrebările bucureştenilor, care nu vor să ştie decât cât timp vor sta în frig, responsabilii de la RADET dovedesc ca sunt și incompetenți și lipsiți de bun simț. Încearcă să se acopere cu termeni preţioşi.

Firește că rețeaua are “segmente mari” care sunt fisurate și care sunt în pericol să crăpe în orice moment, dar cu toate acestea, răspunderea ta, ca administrator, este să știi cât durează o reparaţie, nu să ameţeşti bucureştenii cu minciunele optimiste.

 

Doamna primar Firea se apără spunând că nu are vină că rețeaua este veche. Da, rețeaua este veche, dar primarul Firea trebuia să respecte ceea ce a spus atunci când a venit la Primărie, acum doi ani și jumătate, și să vină cu un plan de reparații. Știa foarte bine dimensiunea problemelor de la RADET. A băgat RADET în insolvență, s-a spălat pe mâini și cheltuie banii bucureştenilor pe pomeni şi cadouri electorale", mai susține Bușoi.

content-image -

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.