Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Bușoi: Greva minerilor de la CEO, rezultatul taxei Dăncilă de 2% pe cifra de afaceri

Inquam Photos/ Octav Ganea
Busoi

Problemele sociale enorme băgate sub preș și sărăcia, chiar din bazinul electoral al PSD sunt lecție despre cum gestionează PSD priorități economice: cu incompetență și corupție.

Guvernul trebuie să ofere condiții de muncă decente pentru mineri, altfel conflictul nu se va stinge. Realitatea este că, în guvernarea PSD care se laudă că acordă atenție celor care muncesc, minerii lucrează în condiții foarte grele pe salarii de 2500 RON, iar lângă ei, “personal administrativ”, pilele politice , șoferii și cei care plimbă hârtii, câștigă aproape dublu, iar toate acestea sunt bine cunoscute și de politicienii locali și de lideri de sindicat, atenționează vicepreședintele PNL București.

În plus, taxa Dăncilă de 2% pe cifra de afaceri, pe care Guvernul a instituit-o la finalul anului trecut , a tăiat chiar resurse financiare ce puteau fi alocate pentru creșterea salariilor.

Dincolo de acțiunea haotică a guvernului PSDragnea, problemele de la complexul energetic Oltenia sunt urmare a nepăsării PSD față de mineri, nepăsare acumulată în ani și care își arată efectele acum, când oamenii ies în stradă pentru salarii.

Guvernarea PSD care se laudă că a mărit salariile, știe foarte bine condițiile grele de muncă și condițiile salariale de la CEO, dar în afară de faptul că a răspuns cu promisiuni în campania electorală, PSD nu a făcut nimic altceva.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.