Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Buşoi, desemnat vicepreședinte al Comisiei pentru Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară din Parlamentul European

Inquam Photos/ Octav Ganea
Busoi

Cristian Bușoi, proaspăt ales europarlamentar, a fost desemnat vicepreședinte al Comisiei pentru Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară (ENVI) din Parlamentul European.

"Este o onoare pentru mine că am fost desemnat vicepreședinte al Comisiei pentru Mediu si Sănătate (ENVI) în acest nou mandat de eurodeputat. Activitatea din Comisia de Sănătate te apropie de oameni și de nevoile lor reale. Ești în dialog permanent cu asociațiile de pacienți și muncești în numele lor pentru ca cei pe care îi reprezintă să nu fie discriminați și să aibă acces egal la terapii noi, performante, care să îi ajute în lupta cu boala și să le asigure o viață normală. Eradicarea cancerului la copii, elaborarea unei strategii ferme pentru combaterea infecțiilor nosocomiale, care continuă să facă victime, digitalizarea sistemelor de sănătate din UE și interconectarea între acestea sunt pentru mine obiective asumate în acest mandat. Dar cel mai important obiectiv este acela de a pune presiune pe Guvern și a sprijini construirea spitalelor regionale din bani europeni!", spune Cristian Bușoi, pe Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.