Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Buşoi, preşedintele PNL Bucureşti, reacţie după ce Gabriela Firea a anunţat că îl dă în judecată

Cristian-Busoi-2

Cristian Buşoi, preşedintele PNL Bucureşti, reacţionează la anunţul primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, cu privire la intentarea unui proces pentru acuzaţiile referitoare la interzicerea sistemelor alternative de transport în regim taxi.

Vezi şi: Gabriela Firea îl dă în judecată pe Cristian Buşoi pentru acuzaţiile referitoare la interzicerea sistemelor alternative de transport în regim taxi

"Dacă dna Primar General crede că voi tăcea pentru că mă intimidează cu procesul, se înșală.

1. Ca să fie foarte clar ce susțin eu și ce susține dna primar Firea: eu susțin o normalitate care pe dna Firea o deranjează, adică un transport curat și modern, așa cum se face într-o capitală normală din Europa. Ce susține doamna primar este un fel de a face transport abramburit, îmbâcsit nu doar de suspiciuni, ci de exemple de proastă practică și de neisprăvie, de care bucureștenii s-au săturat până peste cap.

2. Doamna primar Firea o întoarce ca la Ploiești, răstălmăcindu-și sensul propriilor declarații, când spune că nu s-a referit la sistemele de taximetrie alternativă. Ba chiar la acelea s-a referit direct; iar ideea că nu le-a nominalizat explicit atunci când le-a amenințat implicit că “în București vor circula doar taxiuri” este încă o încercare de ne lua pe toți de proști.

3. Să mă acuze pe mine, direct, că fac lobby pentru Uber este o mizerie care arată clar, din nou, cum înțelege dna primar Firea să poarte discuția: cu insinuări, calomnii și amenințări, atunci când nu are argumente. Nu pentru că nu ar putea inventa niște justificări, ci pentru că acestea pur și simplu sunt contrazise flagrant de realitatea transportului cu taxiul de care a “beneficiat” orice bucureștean.

4. Discuția despre taximetria din București nu trebuie să fie o discuție între inițiați, care-și pasează complice semne pe sub masă în timp ce fac regulile și bat și mai abitir în cuie nereguli și învârteli. Discuția despre taxiurile din București trebuie să fie liberă ca să rezolvăm ceva. Iar problema arată așa: taximetria în București a ajuns o sumă de ilegalități din care profită niște carteluri și chiar taximetriștii au ajuns victime ale acțiunii abuzive ale unor firme a căror licență este urmarea unor nereguli. Aștept cu nerăbdare confruntarea cu dna Firea în sala de judecată și în fața oamenilor, ca să discutăm pe îndelete și pe față, nu cu insinuări și amenințări despre ce ar trebui să facă și nu face Primarul General pentru un transport civilizat în București", afirmă Buşoi într-un comunicat.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.