Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Bușoi, vicepreședinte PNL, despre Nicușor Dan: 'A reușit să blocheze orașul. A devenit un politician mincinos'

Facebook
Cristian Busoi

Europarlamentarul Cristian Bușoi, vicepreședinte PNL, răspunde la acuzațiile lansate de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, la adresa coaliției PSD-PNL, pe tema spațiilor verzi. Bușoi îl acuză pe primar că inventează conspirații pentru a-și justifica neputința și lipsa de viziune.

„Nicușor Dan inventează diverse conspirații pentru a-și justifica neputința și lipsa de viziune. După ani întregi în care a reușit să blocheze orașul, să lase oamenii fără apă caldă și fără soluții pentru traficul din Capitală, primarul fără viziune creează false dezbateri. Dacă ar înțelege administrație, ar realiza că blocarea dezvoltării duce și la stoparea spațiilor verzi, la crearea unor noi parcuri. Un oraș ținut pe loc nu progresează și pune în pericol și mediul. Traficul blocat pune în pericol mediul, sunt mai multe noxe, situația critică a RADET pune în pericol mediul, apa caldă care se scurge în pământ, iar blocarea investitorilor face imposibilă construirea unor noi spații verzi. Acestea sunt problemele reale, nu invențiile lui Nicușor Dan, care spune că actuala Coaliție nu vrea spații verzi. Primarul general a devenit un politician mincinos și asta doar pentru a-și justifica neputința”, scrie Cristian Bușoi pe Facebook.

Acuzațiile lui Nicușor Dan

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat săptămâna trecută că în comisia de mediu din Camera Deputaţilor s-au adoptat amendamente care spun că nu trebuie să mai existe spaţii verzi private în Bucureşti şi în România, pentru că obligă municipalitatea să dea bani pentru expropierea terenurilor private care au spaţii verzi sau le obligă să dea autorizaţii de construcţie. Vorbim de 4 sau 5 miliarde de euro, pentru expropriere, bani pe care nu îi vom avea niciodată, a mai spus primarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.