Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Diaconescu SPULBERĂ inițiativa PSD cu renegocierea PNRR: 'Oamenii ăștia habar n-au ce vorbesc, fie vă mint'

PMP
Cristian Diaconescu

Cristian Diaconescu, președintele PMP, declarat joi, la B1 TV, că politicienii români care se laudă că vor merge la Comisia Europeană și vor renegocia PNRR ori mint, ori habar n-au ce spun. Politicianul face referire la declarațiile unor lideri PSD care au spus că vor cere renegocierea planului de redresare și reziliență.

„PNRR nu se poate negocia, s-a terminat, s-a încheiat. Cine vine și spune cum se vor duce ei și vor răsturna toate înțelegerile, oamenii ăștia habar n-au ce vorbesc, fie vă mint. A renegocia PNRR în condiții total excepționale e cu totul altceva, iar dacă un guvern face o notificare oficială, nici nu se mai intră în negociere, că se taie banii”, a mai declarat președintele PMP.

Cristian Diaconescu a mai susținut că ar trebui să le atragem atenția partenerilor noștri din NATO că dacă se întâmplă ceva rău la frontierele alianței, „vor avea toți de suferit”.

„A fost un sondaj de opinie în Germania. Întrebarea a fost: dacă un stat baltic e atacat de cineva de la răsărit, în cât timp noi, germanii, am fi dispuși să mergem să-l apărăm? Și 61% au spus ”în niciun timp, nu dorim să intervenim militar””, a mai ținut să precizeze Cristian Diaconescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.