Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Gațu: 'Dacă învingem Olanda, am făcut un pas mare spre semifinale şi lucrul acesta este perfect'

evz.ro
handbal feminin romania

Cristian Gaţu (73 ani), omul care a revoluţionat handbalul românesc, construindu-şi o carieră de succes atât ca jucător, cât şi ca antrenor, conducător de club şi oficial al federaţiei, pariază pe o victorie a României în partida cu Olanda, scrie Mediafax.

"Bineînţeles! Am ajuns deja într-un moment foarte important şi de răscruce pentru handbalul românesc", a spus Gaţu la ProSport LIVE.

Citește și: Mircea Rednic este nemulțumit de situația lui Tade: 'Pe el l-am controlat la inimă, dar el trebuia controlat mai jos. Să vedem dacă e fotbalist'

Fostul braţ de aur din atacul naţionalei masculine a prezis o victorie contra Olandei pentru Neagu & Co., pentru că "eu sunt fan România, nu pot...". Gaţu a prezentat, totodată, şi argumente pentru pronosticul său, după cele trei partide ale tricolorelor de la Brest. "M-au impresionat concentrarea permanentă pe care au avut-o sportivele noastre, forma sportivă şi altruismul liderilor, începând cu Cristina Neagu, care a preferat să paseze, la Buceschi, în loc să arunce la poartă. Dacă învingem Olanda, am făcut un pas mare spre semifinale şi lucrul acesta este perfect", a punctat Cristian Gaţu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.