Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Ghinea a simplificat modalitatea de întocmire şi transmitere a CV-urilor echipelor de proiect

cristian ghinea

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a emis marţi un nou ordin, prin care se simplifică fluxul de lucru în activitatea de implementare a proiectelor finanţate din fondurile europene gestionate de minister.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE), de la intrarea în vigoare a ordinului, CV-urile echipei de implementare şi documentele justificative aferente vor putea fi transmise fără a mai fi semnate de titular şi fără a mai menţiona "conform cu originalul" pe fiecare pagină, titularul asumându-şi faţă de angajator conformitatea documentelor transmise.

"Continuăm măsurile de reducere a birocraţiei! De acum este suficientă semnătura electronică a reprezentantului legal! Prin această măsură de simplificare ne-am propus să înlocuim un flux de lucru pe hârtie cu un flux de lucru mai simplu, exclusiv digital", se spune în comunicat.

Reprezentanţii MIPE dau asigurări că vor continua demersurile de simplificare pe componenta de Resurse Umane, care au început în luna iunie, când a fost eliminată componenta descriptivă a CV-ului din MySMIS.

"Ne dorim să elaborăm un cadru simplificat pentru perioada 2021 - 2027, dar suntem mereu atenţi la problemele şi sugestiile beneficiarilor care implementează chiar acum proiecte. Prevederile acestui ordin vor veni în sprijinul echipelor care implementează proiecte chiar din prim, informează Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.