Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Ghinea continuă lupta din Parlament pe Facebook: 'Fostul valutist Simonis s-a declarat nemulțumit de nivelul intelectual al consumului meu artistic'

Inquam Photos / Octav Ganea
cristian ghinea gest

Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a continuat pe Facebook atacul îndreptat împotriva liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, după un schimb dur de replici în Parlamentul României. Plenul Camerei Deputaţilor s-a întrunit, luni, pentru a dezbate moţiunea simplă a PSD împotriva ministrului Cristian Ghinea, votul urmând să fie dat marţi.

„Fostul valutist Simonis, azi mare social democrat, s-a declarat nemulțumit în Parlament de nivelul intelectual al consumului meu artistic.

Asta după ce am zis într-un interviu că joi seara târziu, când a declanșat PSD cu fake news-ul lor furtuna în pahar cu apă, aveam telefonul închis și mă uitam la Terminator.

Deci, trebuie să ridic nivelul ????

Aveți ceva recomandări de pe Netflix sau HBO Go?”, a spus Cristian Ghinea, pe pagina sa de Facebook.

Ce acuză PSD

Moţiunea, intitulată "Cristian Ghinea - de la zero la abis", este semnată de 82 de deputaţi PSD. În moţiune, PSD susţine că se impune demiterea urgentă a ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, pentru că acesta a dat dovadă de "diletantism managerial", iar Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este "un dezastru" şi "distruge România pentru următorii cinci ani".

Citește și: VIDEO Alfred Simonis l-a băgat în CORZI pe Ghinea: Ați creat din PNRR un USR SRL, o pușculiță din care să vă înfruptați membrii de partid

Citește și: VIDEO - Schimb dur de replici între Ghinea și PSD-iști: Simonis, la valută cu tine! / Aveți fantezii cu cătușe .

Citeste si: VIDEO Secretar de stat, după ce irigațiile nu mai ajuns în PNRR: 'Noi am pregătit mireasa ca să o mărităm, însă mirele n-a mai vrut s-o ia!'

Citeste si: VIDEO Cristian Ghinea s-a dezlănțuit la moțiunea simplă inițiată de PSD împotriva sa și a amenințat cu Kovesi: 'Ați alungat-o din țară și ați dat de dracu' iar' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.