Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Ghinea: Ședința de urgență a coaliției pentru prețurile la energie nu s-a ținut pentru că Marcel Ciolacu e în concediu

Facebook
Cristian Ghinea

Fostul ministru USR Cristian Ghinea susține că problema urgentă a facturilor la energie nu este rezolvată în coaliția de guvernare pentru că liderul PSD Marcel Ciolacu s-ar afla în concediu.

„A venit factura? E ok, Ciolacu e în concediu, nu deranjați! (...) E pe bune: ședința de urgență a Coaliției pentru prețuri energie nu s-a ținut din cauză că Ciolacu e în concediu. Acum, uman vorbind așa, e normal să ai concediu. Dar cum de nu se poate decide ceva fără Ciolacu? Sau, nu știu, dacă e urgent, sugerez zoom? Alo, PNL, e bine în coaliția asta? Acum aveți doi șefi care vă programează prioritățile funcție de vacanța lor. Ce vă umilea Iohannis, dar ce vă umilește Ciolacu!”, a scris Ghinea pe pagina sa de Facebook.

„Marcele, lasă vacanța, hai că au venit facturile și cică numai tu poți rezolva. Avem încredere în tine. Marcel, il salvatore della patria!”, a adăugat fostul ministru USR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.