Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Olteanu: PNL Sector 5 cere comisie de anchetă pentru plățile de la Zilele Sectorului 5

Twitter
Cristian Olteanu

În urma dezvăluirilor aprărute în presă precum și informațiilor care ne-au parvenit de la locuitorii sectorului 5, PNL Sector 5 cere constituirea la nivelul Consiliului Local sector 5 a unei comisii de anchetă, formată din consilieri locali, care să verifice derularea procedurilor privind organizarea evenimentului Zilele Sectorului 5, anunță Cristian Olteanu, liderul PNL Sector 5.

În acest moment există suspiciunea că procedurile de achiziție au fost trucate, pentru ca evenimentul să fie organizat de o firmă de casă a primarului Daniel Florea. Domnul primar dorește să ascundă orice informație, ba mai mult minte, spunând că evenimentul a primit aprobarea Consiliului Local sector 5.

Demisiile unor angajați din Primăriei sectorului 5, care s-au opus și nu au dorit să își dea girul pentru desfășurarea acestor proceduri, în condițiile impuse de primarul Florea si consilierii lui personali, vin să întărească suspiciunile care există cu privire la încălcarea legii de către edilul sectorului.

Comisia de anchetă pe care PNL Sector 5 își dorește să o înființeze la nivelul Consiliului Local Sector 5 își propune să verifice aceste aspecte, dar și modul în care au fost aduși copii din sectorul 5 la acest eveniment. Mai mulți părinți ne-au adresat plângeri cu privire la acest aspect, spunându-ne faptul că copiii lor au fost obligați să participe, iar cei care au refuzat trebuiau să invoce un motiv în scris. Au fost făcute convocatoare la nivelul fiecărei unități școlare pentru a obliga astfel copiii să fie prezenți. În unele școli, s-au făcut și presiuni, copiii fiind amenințați cu faptul că vor fi trecuți absenți în acea zi, în catalogul școlar, dacă nu participă la eveniment. Considerăm că este un comportament abuziv, care încalcă regulamentele școlare, precum și legea educației, care prevede clar că în școli nu se organizează evenimente politice.

Pentru toate aceste lucruri, PNL Sector 5 va cere sprijinul colegilor consilieri de la USR pentru constituirea unei comisii de anchetă la nivelul Consiliului și aflarea adevărului cu privire la acest eveniment organizat de primarul Daniel Florea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.