Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Pomohaci nu mai are scăpare: Dosarul său ia amploare, după mai multe plângeri asupra acestuia

www.realitatea.net
Cristian Pomohaci

Mari probleme pentru fostul preot, Cristian Pomohaci. Dosarul său ia amploare după ce mai multe persoane au depus plângere împotriva lui. Deși a fost vorba, inițial, de o singură victimă care a depus plângere împotriva fostului preot, sursele judiciare susțin că este vorba de mult mai mult de atât, conform RTV.

Citește și: Neașteptat! Hagi are, la Viitorul, un jucător mai BOGAT decât el! Cine este fotbalistul și ce afacere are familia sa

La scurt timp după apariţia unei înregistrări, din cauza careia Pomohaci s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de corupere a unui minor, se pare că cei care îl acuză pe preot s-au înmulţit. Dacă initial a fost vorba de o singură victimă care a depus plângere împotriva fostului preot, iata ca acum situația s-a schimbat radical. Potrivit unor informatii dezvaluite de surse judiciare, mai multe persoane au depus plangere impotriva lui Cristian Pomohaci, dosarul acestuia devenind mult mai stufos.

Citește și: MAI face un apel pentru polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop! Solicitarea reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne

Sătenii bănuiau că acasă la fostul preot se întâmplă lucruri mai puțin religioase, însă nimeni nu avea curajul să spună ceva sau să sesizeze autoritățile. Unii săteni au declarat că „nu l-au dat de gol” pe fostul preot pentru că faima lui Pomohaci le aducea prosperitate în afaceri şi turişti cât cuprinde. Însă care a fost cu adevărat preţul tăcerii numai copiii din casa lui Pomohaci îl cunosc. Încetul cu încetul, Pomohaci a devenit unul dintre cei mai bogați preoți din zona Clujului, datorită concertelor.Fostul preot deține opt apartamente despre care experţii imobiliari spun că ar valora 1.200.000 de euro, deci avea de unde să dea, pentru că şi Dumnezeu i-a dat. Însă Dumnezeu i-a şi luat, pentru că odată cu izbucnirea scandalului, mai marii preoţimii l-au chemat la judecata bisericească, potrivit aceleiași surse.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.