Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Popescu Piedone a dat-o pe mâna procurorilor: Şefa Biroului Încasări din Primăria Sectorului 5 a sustras aproape 42.000 de lei din casierie

Primaria Sectorului 5
Cristian Popescu Piedone

Primăria Sectorului 5 anunţă că şefa Biroului Încasări a sustras aproape 42.000 de lei din casierie şi şi-a recunoscut fapte, depunându-şi demisia din funcţie. Primăria a sesizat Parchetul.

”O angajată a Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale a Sectorului 5, având funcţia de şef al Biroului Încasări, a declarat, astăzi, 26.01.2020, în faţa Directorului Executiv al instituţiei, că a sustras suma de 41.905 lei din casierie, prin încasarea taxelor de parcare anuale plătite de contribuabilii din Sectorul 5 şi nedepunerea sumelor echivalente la Trezoreria Sectorului 5 în zilele de 14, 18, 19, 20 şi 25 ianuarie 2021”, a transmis, marţi, Primăria Sector 5.

Citește și: Doina Pană, după ce expertiza a confirmat că a fost otrăvită: ‘Nu e o singură persoană. Din analize a reieșit că a fost ceva programat, nu o singură doză’

Angajata a afirmat că a acţionat singură şi a promis că va returna cât mai repede posibil suma cu care a prejudiciat instituţia.

”Totodată, angajata a depus cererea de încetare a contractului individual de muncă cu acordul părţilor, cerere care a fost aprobată pe loc de către Directorul Executiv”, a mai transmis instituţia.

Biroul Juridic al instituţiei a sesizat Parchetul.

Citește și: Ludovic Orban nu renunță la șefia partidului: ‘Am preluat PNL într-un moment greu, după o înfrângere în alegeri, când partidul avea 17-18% în sondajele de opinie’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.