Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Popescu Piedone, în direct, cu Budeanu în platou: O iubesc! Unde dă ea crește! Să mă tăvălească

Cristian Popescu Piedone lansare

A fost show la România TV! Cristian Popescu Piedone a intrat în direct, în mod neașteptat, în timp ce în platou se aflau Dana Budeanu și moderatorul Victor Ciutacu. După ce Budeanu a comentat ironic faptul că ar vrea ca în continuare Capitala și Sectorul 1 să fie conduse de Nicușor Dan și respectiv Clotilde Armand, Popescu Piedone a intervenit!

O iubesc pe doamna Budeanu, a mărturisit Piedone, prin telefon!

Nu am cunoscut-o niciodată pe doamna Dana Budeanu. Dar vă spun că o iubesc. Eu am trăit în vremea în care leagănele erau ruginite, pe vremea lui Ceaușescu. Și eu doresc această pedeapsă pentru bucureșteni. Și eu doresc ca viitorul să fie al lui Nicușor Dan. Foarte multe postări ale tale m-au inspirat să vorbesc și eu. Te-aș ruga să intervii dimineața, la prânz și seara. Unde dă Dana crește! Eu Cristian Popescu Piedone o iubesc, poate să mă tăvălească dimineața, la prânz și seara, că are simțul realității, a spus Cristian Popescu Piedone în direct la România Tv.

Piedone își centrează campania pe atacuri la adresa lui Nicușor Dan

„Leneșule, n-ai înțeles nimic din lumea asta reală, cu iz de usturoi! Minți și iarăși minți! Școala te-a învățat că… poți rezolva o problemă, doar dacă îi înțelegi enunțul! Tu? Ciuciu! Zero! Nici astăzi n-ai înțeles că fără semaforizare sincronizată, fără benzi unice pentru STB, fără sensuri unice corect gândite de specialiști, fără liber la dreapta, fără mari parcări supraetajate și mai ales fără specialiști în domeniu (neimpuși de partide și de sponsori electorali), traficul rutier rămâne veșnic un coșmar pentru oameni și oraș, deopotrivă!”, a scris Piedone, miercuri, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.