Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Popescu Piedone, vizită la Chișinău: 'Am găsit aici un edil tânăr și dornic de a face lucruri bune pentru cetățenii care l-au votat'

Facebook
Cristian Popescu Piedone

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a condus o delegație din partea Primăriei Sector 5, într-o vizită în capitala Republicii Moldova. Aici, edilul, alături de membrii delegației, Iulian Constantin Cârlogea, city manager și directorul general al Poliției Locale Sector 5, Florin Chioran, s-au întâlnit cu primarul general al Chișinăului, Ion Ceban și cu primarul Sectorului Rîșcani, Vlad Melnic.

Cu cel din urmă, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a semnat un acord de înfrățire între Sectorul 5 și Sectorul Rîșcani din capitala Republicii Moldova.

Edilul Sectorului Rîșcani i-a prezentat lui Cristian Popescu Piedone mai multe proiecte, printre care și un parc ce se dorește a fi amenajat în Chișinău.

La rândul său edilul Sectorului 5 i-a împărtășit tânărului Vlad Melnic din experiența sa de 30 de ani în administrația publică locală și i-a înmânat un cadou simbolic, sub forma unui copac, ce reprezintă înfrățirea dintre cele două sectoare.

Această asociere are menirea de a aduce benefici celor doua unități administrative, prin colaborarea pentru implementarea unor proiecte comune ce se doresc a fi realizate pe viitor.

"Am găsit aici un edil tânăr și dornic de a face lucruri bune pentru cetățenii care l-au votat. Un tânăr capabil, pe care mi l-as fi dorit la București, în echipa mea. Am încredere că înfrățirea dintre cele două sectoare va aduce beneficii, atât locuitorilor Sectorului 5, cât și celor care locuiesc în Sectorul Rîșcani, din Chișinău." - a precizat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.