Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Preda nu înțelege gestul lui Dacian Cioloș: 'Sunt contrariat și am impresia că nu sunt singurul'

cristian preda

Fostul europarlamentar Cristian Preda (care a făcut parte și din PLUS) susține că nu înțelege de ce a demisionat Dacian Cioloș din fruntea USR-PLUS.

„După ce a demisionat de la președinția Renew Europe, Dacian Cioloș abandonează și șefia USR. Sunt contrariat și am impresia că nu sunt singurul...”, a spus Cristian Preda, pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: CTP anunță declinul total al USR, după demisia lui Cioloș: 'Va continua panta descendentă!'

  • Context: Dacian Cioloș a demisionat de la șefia USR după ce programul său de reformare a partidului a fost respins. Programul politic propus de preşedintele USR, Dacian Cioloş, membrilor conducerii partidului, a fost respins la vot, cu 14 voturi ”împotrivă” şi 11 ”pentru”. Cioloş le-a transmis colegilor că îşi va anunţa decizia, în urma acestui vot, în scurt timp. Dacian Cioloş le-a transmis colegilor că va anunţa ce decizie ia, după votul din conducerea partidului. Preşedintele USR nu a vrut să renunţe la punctele din programul propus săptămâna trecută şi care au generat tensiuni majore în partid, printre care înfiinţarea unei comisii de experţi şi demiterea secretrarului general al formaţiunii, au declarat pentru News.ro surse participante la şedinţa Biroului Naţional (BN). Este vorba de comisia de experţi care să propună miniştrii, demiterea secretarului general al USR, Geroge Marussi şi impunerea unei alte persoane, interzicerea excluderilor din partid pe motiv de delict de opinie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.