Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Rizea a aflat din presă că a fost condamnat - Fostul deputat ar fi plecat din țară/ Ce spune avocatul lui

cristian rizea

Cristian Rizea a fost condamnat, luni, la 4 ani si 8 luni de inchisoare, decizia fiind una definitiva. Avocatul sau, Alexandru Morarescu, sustine ca fostul deputat a aflat decizia din presa.

"Clientul meu a luat la cunostinta de pe site-ul stiripesurse.ro de sentinta dispusa de ICCJ. In urmatoare perioada vom stabili care sunt pasii procesuali de urmat", a declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, avocatul Alexandru Morarescu.

Intrebat daca fostul parlamentar mai este in tara, avocatul a spus: "La acest moment, punerea in executare a mandatului este prematura".

Citeste si Audieri în dosarul Liviu Dragnea: Am crezut că cele două angajate erau susținute de conducerea partidului. Îmi era teamă/ Liderul PSD, absent de la proces

Fostul deputat nu a fost prezent la ultimele doua termene, fiind plecat din tara. Polistii il vor cauta la locuinta, iar daca nu va fi gasit il vor da in urmarire nationala si internationala. De altfel, la termenul din februarie, aparatorul lui le-a spus judecatorilor ca se afla in SUA.

DNA a cerut, la ultimul termen din dosarul în care fostul deputat Cristian Rizea este judecat pentru trafic de influență, spălare de bani și influențarea declarațiilor 7 ani de închisoare pentru acesta. In primă instanță a fost condamnat la 4 ani și 8 luni de inchisoare, insa atat el cat si procurorii au facut apel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.