Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Rizea acuză: Vanghelie a încalcat dispozitiile controlului judiciar

dmv

“Am acuzat public în ultimul an faptul că mafia PNL-Vanghelie din cadrul Primăriei Sectorul 5 merge înainte.”, susține Cristian Rizea, președintele și candidatul PSD la Primăria Sectorului 5.

”Primarul interimar, Dan Croitoru (PNL), este omul de casă al primarului suspendat Marian Vanghelie. Consiliul Local coordonat de cei doi refuză să se constituie parte civilă în procesul în care cel care nu mai este primar este acuzat de fraude de peste 90 milioane de euro din bugetul Primăriei. Dovada că Marian Vanghelie continuă să dicteze în Primăria Sectorului 5 se află chiar în parcarea instituției, unde este parcată limuzina Mercedes cu numar de inmatriculare B 98 DMV, aparținând inculpatului Dan Marian Vanghelie, acuzat de DNA.

Conform actelor judiciare, inculpatul nu are voie în perioada procesului să încerce în nici un fel să influențeze martorii. Ori, prin gestul sfidător de a-și parca limuzina de lux chiar în parcarea instituției pe care a devalizat-o inculpatul Dan Marian Vanghelie face presiuni directe asupra angajaților Primăriei Sectorului 5.

Acest lucru nu se putea întâmpla fără aprobarea expresă a celor care conduc acum Primăria și anume, numitul Dan Croitoru și acoliții săi.

Conform Codului Penal orice încercare a unui inculpat de a încălca dispozițiile controlului judiciar duce automat la decizia luării unei măsuri preventive, în cazul său: arest preventiv sau arest la domiciliu.

Fac un nou apel public către membrii Consiliului Local sector 5 să nu mai acopere furtișagurile mafiei PNL-Vanghelie.”, a declarat Cristian Rizea, președinte PSD Sector 5.”, a mai spus social-democratul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.