Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Rizea mai pierde o luptă în instanță. Este imimentă prelungirea mandatului de arestare

Foto realitatea.net
cristian rizea catuse

Magistrații de la CSJ au respins cererea înaintată de Corina Stratan, avocata ex-deputatului român Mihai Cristian Rizea, învinuit de procurori de dobândirea cetățeniei R. Moldova cu abateri, privind strămutarea judecării cauzei intentată la demersul procurorului Liliana Nani, cu privire la prelungirea arestului preventiv față de fostul deputat român, de la Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana la o altă instanţă egală în grad.

O încheiere în acest sens a fost emisă de către Colegiul penal al Curţii Supreme de Justiţie în componență magistraților Iurie Diaconu, Liliana Catan, Victor Boico la data de 7 aprilie curent, transmite Știri.md cu referire la ZdG.md.

Potrivit magistraților, cererea a fost respinsă ca fiind neîntemeiată.

Potrivit Încheierii publicate pe portalul instanței supreme, la 10 martie curent, Corina Stratan, apărătoarea ex-deputatului român Mihai Rizea Cristian, învinuit de procurori de dobândirea cetățeniei R. Moldova cu abateri, a înaintat o cerere prin care a solicitat strămutarea judecării cauzei penale privind examinarea demersului procurorului cu privire la prelungirea arestului, de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana la o altă instanță egală în grad, pe motiv că nu este de acord cu faptul examinării demersului de către Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, în special de judecătorul Pavliuc Ghenadie.

Ex-deputatul român a fost reținut la Chișinău, la 3 noiembrie 2020 de ofițerii de investigații ai Direcției Investigații Criminale a INI al IGP.

Rizea CSJ by Ziarul de Gardă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.