Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Rizea răspunde la acuzaţiile de minciună: 'Cei care mi-au vrut răul vor plăti'

rizea

Deputatul Cristian Rizea a scăpat de arestare preventivă prin votul colegilor parlamentari, după ce a invocat, în discursul din plenul Camerei Deputaţilor, inclusiv faptul că este în procedură de adopţie a unui copil. Gabriela Coman, președinte ANPDCA, a declarat însă la Antena 3 că procedura de adopţie s-a încheiat, concluzia fiind că Rizea a minţit. Deputatul susţine însă altceva, într-o replică pentru stiripesurse.ro.

"Ar fi fost bine să nu scoată nimeni din context ce a declarat doamna Gabriela Coman. Procedura se finalizează în noiembrie şi e vorba de perioada de monitorizare post adopţie, perioadă care e de 2 ani şi unde ancheta socială trebuie să justifice că totul e ok cu familia. Deci nu am minţit absolut deloc. Şi ea a spus că perioada de monitorizare e de 2 ani, dar toţi s-au grăbit să mă acuze şi să nu citeze toată declaraţia ei. E un linsaj nedrept la adresa mea şi a familiei mele. Mai devreme sau mai târziu cei care mi-au vrut răul vor plăti, pentru că există un Dumnezeu", a declarat Rizea pentru stiripesurse.ro.

Vezi AICI discursul deputatului Cristian Rizea din Parlament!

Procurorii DNA au dispus joi luarea măsurii controlului judiciar pe cauțiune, în valoare de 1,5 milioane lei, față de deputatul Cristian Rizea în dosarul în care este acuzat de trafic de influență, spălare de bani și influențarea declarațiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.