Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Smardoiul' Cristian Săpunaru și-a aflat pedeapsa, după ce a vrut să îi ia la pumni pe oltenii de la Universitatea Craiova

Getty Images/MB Media
cristian sapunaru rapid

Fotbaliştii Cristian Săpunaru (FC Rapid) şi Lorenzo Paramatti (FCU Craiova 1948) au fost sancţionaţi de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal cu câte 2 etape de suspendare şi 3.000 de lei penalitate sportivă în urma conflictului avut la finalul partidei directe în etapa a 8-a a play-out-ului Ligii I.

"FC Rapid 1923 vs. U Craiova 1948 - Eliminări Săpunaru Cristian Ionuţ (FC Rapid 1923), Paramatti Lorenzo (U Craiova 1948) - În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul Săpunaru Cristian Ionuţ (FC Rapid 1923) cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 3.000 lei; În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul Paramatti Lorenzo (U Craiova 1948) cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 3.000 lei", se menţionează pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Tot în urma incidentelor de la partida de pe Stadionul Giuleşti din etapa a 8-a, clubul FCU Craiova 1948 a fost sancţionat cu penalitate sportivă de 16.875 lei ca urmare a introducerii şi aruncării de petarde şi alte materiale explozive în timpul meciului de către suporterii proprii.

De asemenea, gruparea FC Rapid a primit o penalitate sportivă de 10.000 de lei pentru încălcarea dispoziţiilor din ROAF privind obligaţiile cluburilor gazdă.

Echipa FCU Universitatea Craiova a câştigat cu scorul de 3-2 partida din deplasare cu FC Rapid disputată, luni, în etapa a 8-a a play-out-ului Ligii I.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.