Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu, mărturisire INCENDIARĂ: Cum a refuzat un cadou trimis de Liviu Dragnea

Cristian Tudor Popescu

Jurnalistul și scriitorul Cristian Tudor Popescu a apreciat, la Digi24, că primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, va continua lupta în PSD împotriva președintelui Liviu Dragnea, scrie Republica.ro.

Jurnalistul a vorbit, în primul rând, despre grupul contestatarilor care au făcut declarații, vineri seară, după ședința CEx. „Au fost patru persoane, între care trei bărbați grei ai partidului – domnul Stănescu, domnul Neacșu, domnu Țuțuianu, piese grele în partid -, iar liderul informal al acestui grup a fost doamna Firea, de la bun început”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Îmi este destul de clar că doamna Firea va continua să fie o contrapondere la Liviu Dragnea în partid, va încerca în continuare să-și câștige susținători, va folosi capitalul de imagine și de procente pe care îl are. Am văzut aici configurarea unui nucleu pentru viitor”, a explicat jurnalistul.

"Ce a făcut dl Dragnea ca să obțină acest rezultat? Cred că imaginea care ne explică cel mai bine, care reprezintă cel mai bine procedeul dlui Dragnea vine de la o întâmplare personală, a mea cu dl Dragnea. Era de Crăciun în 2015, după ce Victor Ponta fusese debarcat. Dl Dragnea a profitat atunci de situație și printr-o lovitură de stat - cum ne-am obișnuit să spunem când e vorba de PSD -, l-a debarcat pe Victor Ponta. De Crăciun apare în fața casei mele o barcă, o șalupă 4X4, din care descinde o persoană, altfel foarte gracilă și simpatică, de la PSD - interesant, nu din zona dlui Dragnea, ci din zona dnei Firea - și extrage din dricul ăla un coș superb, de răchită, mare, ambalat în țiplă, cu crenguțe de brad, cu flori, și înăuntru erau așa era o sticlă de whisky, dar nu Johnnie Walker, era un un scotch single malt adevărat, o sticlă de șampanie franțuzească, precum și alte foie gras, terine, somoane, să mă omenească și pe mine. Îi zic: «Ce e chestia asta?» Îmi spune: « De la dl Dragnea.»

Citește și: Vremea se răceşte! Un val de AER ARCTIC afectează Romînia .

Pachetul se termina cu un țugui al tiplei și acolo era un plic. Și în plic erau felicitările de Crăciun ale dlui Dragnea și o carte de vizită. Zic: «Asta e pentru mine de la dl Dragnea?» «Da.» « Frumos, foarte frumos. Poți să îmi spui și mie un lucru? Cam la câți din presă a mai trimis setul acesta de obiecte? » « A, la toate persoanele importante, care contează. » «Spune-i că îi multumesc foarte mult și că rețin felicitarea. » Am luat plicul de acolo. Domnișoara se uita. « Chiar nu luati?» « Nu. Vă rog eu, rețin plicul și îi mulțumec mult dlui Dragnea»”, a spus jurnalistul la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.