Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu a descoperit PROBLEMELE Simonei Halep: 'Ăsta e nivelul ei'

simona halep

Înfrângerea Simonei Halep de la Singapore, în fața liderului mondial Anglique Kerber, a fost comentată de Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul a recunoscut dominația nemțoaicei în fața Simonei Halep.

„Nu întâmplător Anglique Kerber este numărul unu mondial, nu întâmplător a câștigat două grand slam-uri anul ăsta. Meciul l-a câștigat Kerber, nu l-a pierdut Simona Halep. În fața unei asemenea viteze de deplasare excepționale cum are Kerber, forță și o asprime a loviturilor atât pe forehand, cât și pe back-hand, flexibilitate superioare Simonei, adică are foarte multe lovituri de apărare execute aproape din genunchi, ăsta este un procedeu foarte bine executat care îi lipsește Simonei. Să-i spunem procedeul Radwanska, pe care-l execută remarcabil Kerber. Servește, iarăși, excelent. Știe să facă și vole când vine la fileu. Ce să-i faci?! Când ai un asemenea registru de performanță la toate capitolele, nicio tactică nu prea funcționează. Și atunci, nu poți decât să te bați din răsputeri minge cu minge, sperând ca, la un moment dat, adversarul să își piardă concentrarea și să înceapă să greșească. Ceea ce cu Kerber s-a întâmplat doar în primul set, la 3-1 pentru ea. A pierdut trei ghemuri la rând. La 4-3 pentru Simona, a făcut dovada Kerber că este o jucătoare de foarte înalt nivel și cu multă încredere în ea. Și-a ridicat nivelul jocului imediat, a câștigat nu mai puțin de cinci ghemuri consecutive. Asta e, ăsta este nivelul Simonei!”, a declarat CTP pentru ziarulring.ro.

Citește și: S-a terminat prietenia dintre Ion Țiriac și Simona Halep: Miliardarul o pune la zid pe sportivă

„Simona a avut o problemă de la bun început. Kerber este una dintre foarte puținele jucătoare din lume care îi face față și chiar o domina pe Simona la schimbul de pe fundul terenului. E mai rezistentă și atunci principala armă a Simonei este anihilată start”, crede cunoscutul comentator de tenis.

CTP rămâne totuși optimist: „Rămânem cu speranța locului al doilea pentru Simona. Nu trebuie să ne pierdem cu firea. Dac-o bate pe Dominica Cibulkova, iar asta nu ar fi nimic ieșit din comun pentru că Simona a bătut-o pe rusoaică în ultimele întâlniri, atunci e calificată. Și atunci, șansele ei rămân intacte și își poate îmbunătăți performanța de la acest turneu și nu doar să joace finala, ci să o și câștige”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.