Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu anunță că măsura carantinării NU va duce la scăderea infectărilor decât în mai multe săptămâni succesive

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu consideră că vaccinarea e singura cale de a scăpa de pandemie. Acesta spune că măsura carantinării nu va da rezultate decât în mai multe săptămâni succesive și că niciun partid nu ar risca să piardă capital electoral impunând restricții fără sens, dacă acestea nu ar fi cu adevărat necesare.

Citește și: ALERTĂ Tânăr de 35 de ani, din Vaslui, MORT după rapelul cu Pfizer

"Vorbim despre vorbe. (…) Întrebarea care revine sistematic în 95% din cazuri e „ne închid ăștia, domn Popescu?” (…) Pe de o parte, ne închid ăștia înseamnă că ăștia vor ei, acolo, în fiecare zi, e o uneltire, uneltesc să ne închidă. Să ne închidă unde, de ce, nu contează. De ce ar vrea să ne închidă? (…) Ce interes ar avea, ce câștigă ei la afacerea asta, că dacă avem un răspuns la întrebarea asta e în regulă. Ce dracului câștigă, nu poți să te întrebi? Dimpotrivă, pot să piardă capital politic. (…) De ce ar avea interes, din sadism? Nu vor să intre omul într-un bar să bea o bere, ca să meargă economia mai prost? Fac un apel la rațiune, n-au niciun interes, ei n-ar vrea. Credeți că n-ar vrea să spună de mâine nu mai purtăm mască, nu ne mai vaccinăm și dă-l dracu de COVID?

Fac o predicție, în situația de față, chiar dacă pui carantina, cel puțin 3 săptămâni, o lună, nu vor scădea infectările, pentru că e valul 3 al pandemiei. Cu măsurile astea poți să speri să o stopezi peste 2-3 săptămâni. Vor crește indiferent de ce se va hotărî mâine.. Între timp, cel mai important lucru este ca oamenii să se vaccineze anti-COVID, a adăugat gazetarul pentru ascultătorii Europa FM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.