Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu, DESFIINŢAT de o vedetă TV, SCANDALUL e imens: 'Personaj ofilit, urât şi ODIOS'

cristian tudor popescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a intrat într-un scandal la distanţă cu una dintre vedetele Antenelor. Una dintre ultimele declaraţii ale jurnalistului l-a enervat pe Mihai Morar de la Antena Stars. Cristian Tudor Popescu a vorbit despre natalitate. Jurnalistul a explicat că cu cât oamenii sunt mai mulţumiţi de viaţa lor, cu atât sunt mai puţin dispuşi să aibă copii. El a dat exemplul Finlandei, o ţară prosperă din punct de vedere economic, dar în care natalitatea a scăzut foarte mult.

Citește și: Ce de bani! Ce salariu impresionant are șefa Vodafone România și ce „primă” de instalare a primit

"Copiii se fac pentru părinţi. Dacă îmi spuneţi mie că cei care fac copii au în cap perpetuarea speciei sau demografia României... O să vă spun ceva greu de înghiţit. Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacţie în legătură cu propria lor existenţă în această viaţă”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24, dar nu s-a oprit aici.

Citește și: A murit cea mai bogată femeie de pe planetă! Cine i-a luat „COROANA”

"Când oamenii au o viaţă foarte încărcată, foarte completă profesional, sentimental, personal, nu mai simt nevoia să facă copii. Cei care fac copii mulţi sunt săraci, nemulţumiţi în raport cu societatea, care nu au reuşit să realizeze lucrurile pe care le-au dorit şi încearcă să transfere ratarea lor copiilor: să facă el/ea ce nu am făcut eu, să aibă el/ ea ce nu am avut eu şi mai ales să am un sprijin la bătrâneţe”, a adăugat jurnalistul. „Într-o ţară că Finlanda, bătrânii nu au nevoie de copii, n-au nevoie de toiagul bătrâneţilor lor. Au bani din pensie. Să vedem spre ce duce această grijă excesivă a statului faţă de anumite categorii de cetăţeni”, a mai spus CTP.

Citeşte şi: BOMBĂ în Anglia! S-a anunțat că șansele ca Brexitul să fie ANULAT sunt de 30%, spune un fost premier

Comentariul său dur a fost dezaprobat de realizatorul TV, Mihai Morar care a lansat un atac extrem de dur la adresa jurnalistului. ”Ce personaj urât, ofilit, odios! Nu mă preocupă deloc gândirea lui slută. Consider că e, mai degrabă, demn de milă. Mă îngrijorează zâmbetul nătâng al moderatorului, care nu numai că nu are o reacţie, dar nici măcar nu îi cere bătrânului demn de milă o explicaţie. Cu tristeţe, un tată mai sărac, care a făcut copii ca să nu ajungă să îmbătrânească în gândire atât de hâd” a scris Mihai Morar pe facebook.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.