Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu, despre sondajul care arată PSD sub 25%: 'Sunt extrem de periculoase astfel de sondaje'

CTP

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre importanţa prezentării românilor la vot, în ciuda rezultatelor sondajelor de opinie. CTP consideră că sondajele care arată PSD cu puţine procente sunt periculoase pentru Opoziţie, pe motiv că generează un sentiment al bătăliei deja câştigate.

Vezi şi: Sondaj telefonic realizat de IMAS: PSD şi PNL ar fi la egalitate, sub 25%, cu trei luni înainte de europarlamentare

„Am văzut și azi un sondaj legat de posibilitatea fraudării alegerilor, în care PSD a scăzut cu 25 la sută. Ele arată foarte încurajator pentru opoziție și descurajant pentru putere. Sunt extrem de periculoase astfel de sondaje, ele induc ideea: bătălia e câştigată, nici nu mai trebuie să meregem la vot, gata, PSD pică, Iohannis - nu poate să fie nimeni care să-l contreze, are dublu față de Tăriceanu, ăilalţi nici nu se discută, prin urmare stăm acasă. Aste e gândirea ce rezultă din aceste sondaje, ceea ce este tot ce poate fi mai greşit și periculos, să stea acasă. Pentru ca alegerile să nu fie manevrate este absolut necesar să fie mai mulți cei care votează. Cu cât sunt mai mulți posibilitatea de fraudă scade, e cea mai mare greşeală să se anestezieze văzând astfel de sondaje – vorbesc de cei care nu votează PSD – ALDE, bineînţeles”, a explicat Cristian Tudor Popescu.

Jurnalistul a subliniat că, la alegerile cu prezența mică, de obicei „se prezintă activul de partid”. Totodată, jurnalistul a susţinut că europarlamentarele din acest an sunt extrem de importante.

„Niciodată alegerile europarlamentare nu au însemnat atât de mult în istoria post-decembristă a României, faţă de alte alegeri a fost prezenţă mai jos, că e vorba de inși care se duc să ridice mii de euro de la Bruxelles, nefăcând mare lucru.... Nu este aşa, ele sunt niște alegeri extrem de importante”, a afirmat CTP.

Citește și: Care sunt CELE MAI SIGURE recipiente de plastic în funcție de CODURILE inscripționate .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.