Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu: Fiul meu trebuia să fie în acel club

CTP

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre tragedia petrecută vineri seară în clubul „Colectiv”, în care 30 de persoane au murit, iar alte 140 se luptă să supraviețuiască.

Jurnalistul a dezvăluit faptul că și fiul său a cântat în clubul „Colectiv” de trei ori, dar că printr-o întâmplare nu a fost prezent în seara fatidică.

Citește și: CUTREMURĂTOR Scrisoarea lui Tudor Chirilă care îți dă fiori / VIDEO

„Fiul meu a cântat acolo de trei ori cu formația și ar fi fost absolut firesc să se afle acolo. Printr-o întâmplare nu s-a aflat acolo în noaptea respectivă. Firește că asta m-a șocat, m-a cutremurat pe mine personal, așa și în cazul altora. Dar pe câți dintre noi îi cutremură situația celorlalți, nu numai a ta, a unei rude, a unui prieten care s-a aflat acolo. Eu cred că pe prea puțini.”

Cristian Tudor Popescu a mai vorbit și despre problemele care există încă în primării și în politică și și-ar dori ca după această tragedie să nu mai fie vreun eveniment asemănător.

Citește și: SCANDAL între Moise Guran și CTP pe tema tragediei din Colectiv

„Dacă eu – sau oricare dintre noi responsabili cu închiderea unor cluburi – luam măsura asta înainte să moară 30 – și se pare că vor muri dublu în continuare acolo – , înainte să moară oricine apăream și ziceam ”trebuie închise toate bombele astea, și alea din Centru Vechi și alea de tablă de pe câmpie, trebuie închise!” Știti ce mi s-ar fi întâmplat? S-ar fi pus despre mine că sunt un comunist împuțit care nu lasă tinerii să se distreze.

Problema este a atitudinii noastre, dacă punem deopare pe acești politicieni care sunt cum sunt, aceasta complicitate de baltă călduță, fiecare dintre cei care se indignează acum – ”cum au putut domne să-i lase să facă ce e acolo?!”- am văzut atât de mulți indignați. Vreau să-i văd și eu pe oamenii aștia de acum respectând toate legile de care se lovesc în fiecare zi, fără să mai încerce să le sară.”, a spus CTP la Europa FM.

Citește și: Știu că aveți un retard, dar puteți citi asta?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.