Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu îi critică în termeni duri pe Sebastian Ghiță și Liviu Dragnea

ctp2

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu îl critică pe omul de afaceri Sebiastian Ghiță și pe liderul PSD, Liviu Dragnea. El îl descrie pe S. Ghiță drept „împărțitorul de dreptate românească” și „scelerat”. De asemenea, jurnalistul compară înființarea Secției de Investigare a Magistraților cu Gestapoul.

Citește și: Un fost ministru în Guvernul Cioloş 'distruge' PLUS: 'Unii gândesc mult mai departe și sunt mai de stânga decât tătucul Iliescu'

„Sieg Heil? Acum câteva zile v-am prezentat două fragmente din Însemnările lui Adolf Hitler despre trimiterea în lagăr a comercianților care depășesc prețurile fixate de stat și despre magistrați văzuți ca bacterii care trebuie combătute. Adică OUG 114, taxa pe lăcomie și OUG 7, pentru terorizarea procurorilor și judecătorilor.

Gestapo a fost înființată. Este Secția condusă de facto de către Kriminalkomissar Florea. Aidoma Geheime Staatspolizei, Secția operează scoasă din subordinea Parchetului General, poate să ia cu japca orice dosar aflat în lucru, să-l blocheze sau să ancheteze pe oricine fără să dea socoteală cuiva.

Acțiunile Secției Florea Gestapo sunt legale dacă îndeplinesc ordinele führerului Secției.

Acum, împărțitorul de dreptate românească, sceleratul Ghiță din Belgrad, șeful completului de 1 care o judecă pe Laura Codruța Kovesi, anunță și constituirea detașamentelor de asalt, Sturmabteilung de România, cămășile brune PRU, care îi vor stâlci în bătăi pe manifestanții pro Justiție prinși pe stradă.

Schwarze Liste, tabelul cu dușmanii veninoși ai Partidului care trebuie anihilați se face, ne-a asigurat arătându-ne dinții L. Dragnea, Salvatorul României.

Întrebarea este: de când începem să zbierăm Sieg Heil! la comanda șefului de coloană?”, susține Cristian Tudor Popescu în ultimul său articol publicat în Republica.ro.

Citește și: Lider ALDE, mesaj virulent pentru ministrul Transporturilor / REPLICA lui Răzvan Cuc .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.