Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu îl critică dur pe Augustin Lazăr: Ce bărbat este? Câtă demnitate are în el să spună că de vină e o grefieră?De vină sunteti dumneavoastră

Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu critică dur atitudinea lui Augustin Lazar, dupa ce procurorul general a comunicat ca existenta unei ordonante de clasare a unei cauze care il viza pe Klaus Iohannis la dosarul sau de candidatura este din greseala unei grefiere.

"Ce spune Augustin Lazăr? Spune: o grefieră a greșit. Nu a spus grefierul, pentru că, în general, în vorbirea oficială, se folosește masculinul, nu se spune ministră, ci ministru. Nu a spus un grefier, a și precizat sexul, o femeie.

Vorbim de omenie și neomenie. Prima ta grijă ar fi fost să nu spui nimic despre femeia aceea, să nu o expui, aceea este o amărâtă în comparație cu tine, ești ditamai procurorul general şi tu dai vina pe ea.

Citeste si După o perioadă tensionată în coaliție, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu stau față în față:Principalele teme de discuție se referă la situația economică

Ce bărbat este domnul acesta? Câtă demnitate, câtă onoare are în el să spună: de vină e o grefieră! Adică ce sugerează? Ei, femeia, ochi alunecoși, minte zburdalnică, a greșit și ea.

Cum să spui așa ceva?

Orice înalt responsabil din lume... Mi s-a întâmplat și mie să greșească altcineva, într-un text semnat de mine apăruse o prăpastie îngrozitoare, nu din vina mea. Dar niciodată vina nu aparține dactilografei, grefierei, consilierei. Cum să spui așa ceva, domnule procuror general, jurist de mare clasă Augustin Lazăr, că de vină e grefiera? De vină sunteti dumneavoastră! Poate a greșit femeia, tu ești cel care vezi ce s-a făcut acolo și dai BT-ul (bun de tipar)", a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.