Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu o consideră pe Sorana Cîrstea cea mai spectaculoasă jucătoare de tenis din România

dbonline.ro
Sorana Cîrstea

Cristian Tudor Popescu a analizat evoluţia Soranei Cîrstea (31 de ani, 38 WTA) în meciul pierdut la Australian Open în faţa polonezei Iga Swiatek (5-7, 6-3, 6-3).

„Un meci pe contre, aproape niciun fel de minge de apărare, de umplutură, să fie în teren ca să fie pusă, cu fiecare minge a vrut să facă mereu câte ceva să câştige punctul. Sorana a jucat dintotdeauna aşa, mă uit la ea de mai bine de zece ani, e cea mai spectaculoasă jucătoare dintre jucătoarele noastre, ştie tot, tenis complet şi foarte agresiv”, a spus CTP la ProX, potrivit Sport.ro.

„Singurul parametru, care a împiedicat-o, în afara accidentărilor și ele dese, să joace cel mai bun tenis al ei, a fost procentajul. Procentajul determinat de starea pishică, în primul rând, ea nu a reușit să își strunească nervii, să se concentreze, să câștige punctele importante prin stabilitate. Acum e o jucătoare matură, s-au închegat lucrurile, s-a adunat jocul ei și de aici acest Australian Open făcut foarte bun de Sorana și ea va continua să joace bine și în turneele următoare”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.