Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Vasilcoiu participă în perioada 11-14 aprilie, la New York, la Grupul de lucru din cadrul ONU privind îmbătrânirea

vasilcoiu

Secretarul de stat în Ministerul Muncii, Cristian Vasilcoiu, participă în perioada 11-14 aprilie 2022, la New York, la cea de-a 12-a sesiune a Grupului de lucru deschis privind îmbătrânirea, structură a Adunării Generale a ONU.

"Crizele care se suprapun generează o şi mai mare presiune pe protecţia drepturilor omului şi demnitatea persoanelor vârstnice, este concluzia celei de-a 12 sesiuni a Grupului de lucru pentru problematica îmbătrânirii, structură a Adunării Generale a ONU. Statele membre împărtăşesc din experienţa fiecăruia şi caută soluţii comune la crizele din aceste vremuri dificile", a scris, luni, pe Facebook, Cristian Vasilcoiu, potrivit Agerpres.ro.

Grupul de lucru deschis privind îmbătrânirea a fost înfiinţat de Adunarea Generală prin rezoluţia 65/182 la 21 decembrie 2010.

Grupul de lucru va analiza cadrul internaţional existent al drepturilor omului pentru persoanele în vârstă şi va identifica posibilele lacune şi modul cel mai bun de a le soluţiona, luând în considerare, după caz, fezabilitatea altor instrumente şi măsuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.