Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo, după zvonurile apărute în ultima perioadă: 'Modul frivol în care viitorul meu este acoperit în mass-media este lipsit de respect'

smartradio.ro
Cristiano Ronaldo

Atacantul Cristiano Ronaldo a afirmat, într-o postare pe reţelele de socializare, că nu va reveni la Real Madrid şi a subliniat că nu mai permite nimănui să se joace cu numele său, potrivit news.ro.

”Oricine mă cunoaşte este conştient de cât de concentrat sunt pe ceea ce fac. Mai puţine vorbe şi mai multe fapte, acesta a fost motto-ul meu încă de la începutul carierei mele. Cu toate acestea, având în vedere tot ce s-a spus şi scris recent, trebuie să-mi expun poziţia. Mai mult decât lipsa de respect faţă de mine ca om şi ca jucător, modul frivol în care viitorul meu este acoperit în mass-media este lipsit de respect pentru toate cluburile implicate în aceste zvonuri, precum şi pentru jucătorii şi stafurile lor. Povestea mea de la Real Madrid a fost scrisă. Şi înregistrată. În cuvinte şi cifre, în trofee, recorduri şi titluri. Se află în Muzeul de pe stadionul Bernabeu şi este, de asemenea, în mintea fiecărui fan al echipei. Şi dincolo de ceea ce am realizat, îmi amintesc că în acei nouă ani am avut o relaţie de profundă afecţiune şi respect pentru fanii merengue, o afecţiune şi un respect pe care le păstrez până în prezent şi pe care le voi preţui mereu. Ştiu că adevăraţii fani ai Real Madrid vor continua să mă aibă în inimile lor, iar eu îi voi avea în inima mea. Pe lângă cel mai recent episod din Spania, au existat ştiri şi poveşti frecvente care mă asociau cu o serie de cluburi din mai multe ligi diferite, dar nimeni n-a fost vreodată preocupat să încerce să afle adevărul. Rup acum tăcerea pentru a spune că nu pot permite oamenilor să se joace în continuare cu numele meu. Rămân concentrat pe cariera mea şi în munca mea, angajat şi pregătit pentru toate provocările cu care trebuie să mă confrunt. Altceva? Orice altceva este doar vorbărie”, a scris Cristiano Ronaldo pe Instagram.

În vârstă de 36 de ani, Ronaldo a jucat nouă sezoane la Real Madrid, în perioada 2009/2018.

Din 2018, el evoluează la Juventus Torino.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.