Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo este foarte bine, spune că vrea să joace, transmite antrenorul Portugaliei

cristiano ronaldo, facebook
cristiano ronaldo, exercitii fizice

Antrenorul Portugaliei, Fernando Santos, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că atacantul Cristiano Ronaldo se simte bine după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, potrivit news.ro.

"Cristiano e foarte bine, este asimptomatic. El este izolat. Spune doar că vrea să joace", a declarat Santos, potrivit lefigaro.fr.

Citește și: DOSAR Mario Iorgulescu către medic - 'Mă simt BINE și vreau să mă întorc SĂ CONDUC mașina și să merg SĂ DANSEZ cu prietena mea'

Selecţionerul a subliniat că lotul său a respectat bine protocolul sanitar, în ciuda celor trei cazuri pozitive înregistrate (Jose Fonte, Anthony Lopes şi Cristiano Ronaldo).

"De luni (n.r. - 5 octombrie), am fost total închişi aici. Şi nu a mai intrat nimeni. La prima convocare nu am avut nicio problemă, dar s-a întâmplat ceva aici şi nu pentru că el (n.r. - Ronaldo) nu a respectat regulile. Nu aici a atacat virusul", a asigurat tehnicianul.

Ceilalţi jucători au fost testaţi după ce Cristiano Ronaldo a ieşit pozitiv şi toţi au fost negativi.

Atacantul portughez al echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, în timp ce se află convocat la echipa naţională.

Citește și: DOSAR Raport 'ABSURD' al unui specialist italian în cazul Mario Iorgulescu - Se bazează pe afirmațiile părinților care spun că a căzut în cap când era mic

Ela fost plasat în izolare şi nu va evolua, miercuri, în meciul Portugalia - Suedia, din cadrul Diviziei A a Ligii Naţiunilor.

"Orice jucător care lipseşte din cauza coronavirusului este o pierdere, iar aceea a lui Ronaldo este poate cea mai mare. Am încredere absolută în cei care vor juca. Planul este acelaşi, dinamica este diferită. Această echipă a demonstrat deja că are capacitatea de a răspunde colectiv", a mai spus Santos.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.