Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo s-a întors în lotul Portugaliei și și-a arătat mușchii picioarelor

Ronaldo

Cristiano Ronaldo s-a întors în lotul Portugaliei și și-a arătat mușchii picioarelor într-o postare pe Instagram înainte de confruntarea amicală cu Slovenia. Ronaldo a postat pe Instagram un montaj de imagini de la antrenament, confirmând că a revenit în echipă.

Ronaldo a lipsit de la victoria cu 5-2 împotriva Suediei. Roberto Martinez i-a permis starului de la Al-Nassr să ia o pauză pentru a se reface după efortul depus în Saudi Pro League.

În absența lui Ronaldo, Bruma a devenit primul jucător care a purtat tricoul cu numărul 7 al Portugaliei în locul starului de la Al-Nassr, din 2007 încoace, și a marcat în victoria zdrobitoare împotriva Suediei. Rămâne de văzut dacă Bruma va evolua împotriva Sloveniei acum că Ronaldo a revenit.

Jucătorul de 39 de ani are un palmares remarcabil la nivel internațional. Ronaldo are 205 selecții pentru țara sa și a marcat 128 de goluri.

Portugalia se pregătește de Campionatul European din Germania din această vară, unde urmează să se confrunte în faza grupelor cu Cehia, Turcia și o câștigătoare a barajului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.