Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo s-ar putea întoarce la Real Madrid

cristiano ronaldo, facebook
cristiano ronaldo, exercitii fizice

Cristiano Ronaldo (35 de ani) s-ar putea întoarce la Real Madrid, conaţionalul său, Jose Fonte, declarând că inima starului echipei Juventus a rămas la Madrid. Cristiano Ronaldo a ajuns la formaţia din Italia în vara anului 2018, contra 117 milioane de euro, potrivit Mediafax.

Pandemia de coronavirus aduce o serie de schimbări, iar una dintre ele are legătură cu un nou transfer al câştigătorului a cinci Baloane de Aur. Cristiano Ronaldo ar putea pleca la finalului sezon de la Juventus.

Potrivit conaţionalului său, Jose Fonte, atacantul portughez ar putea reveni la clubul pentru care a evoluat timp de nouă ani.

„Cristiano a lăsat mereu uşa deschisă la Real Madrid”, a spus jucătorul echipei din Ligue 1, Lille.

Vezi si: Ludovic Orban anunță ȘOMAJ TEHNIC pentru cei mai mulți bugetari: Cine NU va fi atins de noua decizie a Guvernului

Presa internaţională notează că suma de transfer nu s-ar mai ridica la cea din 2018, 117 milioane de euro. Potrivit sport.es, Juventus ar vrea 60 de milioane de euro contra atacantului Cristiano Ronaldo.

„Inima lui este la Madrid. Acesta este un lucru sigur şi este, în acelaşi timp, normal, pentru că vorbim despre unul dintre cele mai bune cluburi din lume sau poate chiar cel mai bun. Cristiano nu a închis niciodată uşa pentru o posibilă revenire”, a spus Jose Fonte, potrivit marca.com.

Cristiano Ronaldo a ajuns la Juventus în vara anului 2018, a evoluat în 75 de meciuri, a marcat 53 de goluri şi a oferit 14 pase decisive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.