Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina Elena Dinu, deputat PSD: Ne-am săturat de `incompetenţi şi de comunicate de presă`

Facebook
Cristina Elena Dinu

Deputatul PSD de Giurgiu, Cristina Elena Dinu, a criticat dur activitatea prefectului de Giurgiu care în plină criză a coronavirusului se ocupă cu orice altceva decât cu activitățile de informare și prevenire a infectării cu COVID 19:

„Prefectura este singura instituţie abilitată să comunice, în perioada aceasta de epidemie de coronavirus. Prefectul, însă, nu a ieşit niciodată să comunice personal, să spună ce măsuri trebuie luate, ce măsuri au fost luate. Prefectul n-a chemat până acum primarii care sunt responsabilii comitetelor locale pentru situaţii de urgenţă. Să îi cheme şi să le spună,, monitorizaţi-vă comunităţile, vedeţi dacă acolo ajung oameni din zone endemice, anunţaţi dumneavoastră eventuale asemenea cazuri!”. Ba mai rău, a instituit, în această perioadă, nişte controale de fond, la unele primării, pe criterii politice şi de neprietenie. Şi primarii, în loc să se ocupe de ceea ce trebuie, stau cu reprezentaţii Prefecturii şi dau acte, în Primării. Ţara arde şi baba se piaptănă. Primarii ne sună pe noi disperaţi, să ne spună că au oameni veniţi din Italia, Spania, şi nu este normal aşa!

Doamna prefect, nu mai înţeleg că nu ştii, acum e nevoie să ştii! I-am acordat circumstanţe atenuante, că e nou venită, că nu ştie, dar acum suntem într-o situaţie critică. O persoană suspectată că ar fi infectată cu coronavirus s-a plimnat prin oraş şi a venit singură la UPU, s-a plimbat şi pe acolo, neştiind ce să facă, pentru că nimeni nu comunică. Doamna prefect se ocupă, la nivelul Prefecturii să facă altceva decât ce ar trebui!”, a declarat deputatul Cristina Elena Dinu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.