Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina Muscalu este candidatul FIN - PSL la Primăria Sectorului 5

Facebook
cristina muscalu

Cristina Muscalu este candidatul FIN - PSL la primăria Sectorului 5, are 34 de ani, este antreprenor și mamă a doi copii. A trăit toată viața în Sectorul 5 și cu determinarea unei mame și a unui simplu cetățean care vrea să trăiască și să își crească copiii într-un sector și oraș mai sigur, a ales să ia atitudine împotriva politicii clientelare promovată până acum, anunță Ilan Laufer, președintele PSL și candidatul FIN-PSL la Primăria Capitalei.

A absolvit facultatea de Psihologie și are masterat în Managementul Comunicării. De-a lungul anilor s-a implicat în acțiuni de voluntariat în centre pentru copii și bătrâni.

“Dacă în prezent ne plângem de clasa politică, este pentru că am decis din motive diferite să nu ne implicăm.

Rezultatul: cu greu mai găsești în vechile partide oameni de bun simț. Am decis să nu mai stau deoparte și să le arăt oamenilor din sectorul 5 că se poate, nu cu proiecte fanteziste, ci cu proiecte care pot fi implementate și adaptate nevoilor oamenilor din sector, astfel încât să putem aduce Sectorul 5 la normalitatea și potențialul pe care cu toții le-am tot așteptat. Să critici este ușor, să te implici este mai greu.

În loc să le explic copiilor mei că politicienii sunt niste oameni care își văd mai mult de propriile interese, care le fură viitorul, am decis să mă implic activ pentru a le oferi și un alt exemplu”.

Alături de echipa PSL, într-o viziune comună cu Candidatul la Primăria Generală, Ilan Laufer, vom propune un proiect realist, fezabil, cu rezultate imediate pentru comunitatea noastră."

Vă aștept alături de noi la Capitală să facem curățenie generală!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.