Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina Neagu a anunțat că e gata să intre în meciul contra polonezelor de la Perla Lublin, din Liga Campionilor

gsp.ro
Cristina Neagu

Cristina Neagu (31 de ani) va reveni, în sfârșit, pe parchet și va juca primul său meci de handbal din acest sezon chiar în Liga Campionilor, potrivit Mediafax.

CSM București joacă, duminică, împotriva polonezelor de la Perla Lublin, iar Neagu a anunțat că e gata să reintre în circuit, fiind refăcută după o accidentare groaznică: ruptură de ligamente încrucișate. Neagu a făcut deplasarea în Polonia și a anunțat că va juca în Perla Lublin – CSM București prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook: ”Am ajuns în Polonia! Mâine, Perla Lublin – CSM București, iar pentru mine reprezintă primul meci din Liga Campionilor în acest sezon!”, a scris Cristina Neagu, pe Facebook.

Citește și: Se anunță un protest de amploare duminică! Se iese în stradă împotriva Mafiei Lemnului

Cristina Neagu a fost convocată în lotul pentru Campionatul Mondial de handbal din Japonia, care se va desfășura în perioada 30 noiembrie – 15 decembrie, dar Thomas Ryde, selecționerul tricolorelor, pregătește echipa fără ”Messi din handbal”. Cel puțin așa a anunțat în urmă cu zece zile.

”Genunchiul ei e încă slăbit şi are dureri. A început uşor pregătirea, dar apar tot timpul dureri. A făcut câteva investigaţii suplimentare în Austria, însă nu e uşor de aflat cauza durerilor. Este foarte supărată din această cauză. În acest moment sunt şanse sub 20% să o avem la Campionatul Mondial din Japonia. De aceea eu pregătesc echipa fără ea, pentru că important să fac asta”, a spus Tomas Ryde, selecționerul naționalei feminine de handbal a României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.