Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina Neagu a donat 7.350 de lei pentru Crucea Roşie, în contextul pandemiei de coronavirus

Cristina Neagu

Cristina Neagu a donat 7.350 de lei pentru Crucea Roşie. Banii vor fi folosiţi pentru achiziţionare de materiale necesare pentru spitalele din România. Neagu a vândut tricouri personalizate cu numele său.

Cea mai bună jucătoare de handbal a lumii a anunţat joi că toate tricourile puse la vânzare pentru strângerea de fonduri au fost epuizate, potrivit Mediafax.ro.

Vezi și: 'Blestemul' PDL: Ministrul Muncii anunţă că în Guvernul Orban 'există o preocupare' pentru tăierea salariilor bugetarilor

Neagu spune că s-au strâns 7.350 de lei ce vor fi donaţi pentru Crucea Roşie şi vor fi folosiţi pentru achiziţionarea de materiale necesare în spitalele din România ce se ocupă cu combaterea virusului COVID-19.

„Vă mulţumesc tuturor pentru mobilizare. Aşa cum vă spuneam, stocul de tricouri CN8 a fost epuizat în numai câteva ore. S-au vândut toate cele 105 tricouri pe care le aveam, însumând 7.350 lei, sumă care va fi donată către Crucea Rosie Romana pentru achiziţionarea de materiale necesare în spitale în această perioadă. Cei care au comandat vor primi pe email dovada donării banilor. Mulţumesc echipei mele Sports-HUB pentru implicare şi gestionarea comenzilor”, a scris Cristina Neagu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.