Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina Neagu, despre revenirea în Liga Naţională: 'În Muntenegru nu am fost obişnuită cu acest ritm'

CRISTINA NEAGU

Handbalista Cristina Neagu, de la CSM Bucureşti, a declarat după revenirea în Liga Naţională, la finalul meciului câştigat de echipa cu CSM Roman (scor 32-19), că la aproape cinci ani de la plecarea din România trebuie să se adapteze cu ritmul din campionat, pentru că în Muntenegru nu a fost obişnuită ”cu aşa ceva”.

CSM Bucureşti a câştigat partida cu CSM Roman, pe teren propriu, cu scorul de 32-19, iar Cristina Neagu a marcat 4 goluri.

La finalul partidei, interul stânga al campioanei şi al naţionalei a vorbit despre revenirea sa în competiţia internă după aproape cinci ani, anunță News.ro.

Citește și: Simona Halep a făcut SENZAȚIE la ambasada Chinei: Gest impresionant făcut de românii care așteptau vize - FOTO

”Ultimul meci jucat de mine în Liga Naţională a fost în ianuarie 2013. Încerc să mă acomodez la ritmul de Campionat Naţional, pentru că în ultimii ani nu am fost obişnuită cu aşa ceva în Muntenegru. Deşi există campionat acolo, cele câteva meciuri se dispută după Final 4 Liga Campionilor. Pentru mine este important să fiu sănătoasă şi să joc meciuri alături de colegele mele, iar meciurile din Liga Naţională sunt foarte bune pentru pregătirea celor din Liga Campionilor. Toate meciurile trebuie tratate cu seriozitate, pentru că toate obiectivele, mai mici sau mai mari, privind Liga Naţională, odată atinse, ne vor aduce beneficii pe viitor. Ne dorim să câştigăm toate meciurile”, a spus Neagu.

Ea a mai precizat că, deşi ”multă lume” consideră că CSM nu are adversari în campionatul românesc şi sunt meciuri slabe, ”sunt câteva echipe bune care pot ţine piept, măcar o repriză”: ”Cred că vom avea viaţă grea în unele meciuri din deplasare”.

CSM Bucureşti va disputa următoarea partidă în deplasare, duminică, în compania echipei Măgura Cisnădie.

CSM Bucureşti este campioana en-titre, iar în sezonul 2017-2018 va evolua şi în grupele Ligii Campionilor, începând din 17 octombrie, cu echipele Nykobing (Danemarca), Krim Ljubljana (Slovenia) şi Vistal Gdynia (Polonia).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.