Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina Neagu se retrage din echipa națională. Mesajul emoționant al sportivei: 'A fost o mare onoare să fiu căpitanul echipei'

Facebook
Cristina neagu

Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea din naţională, ea notând, miercuri, într-un mesaj pe Facebook, că drumul său cu echipa naţională se încheie, dar călătoria sa continuă. Antrenorul Adrian Vasile, fost selecţioner, a reacţionat tot în social media, precizând că pentru el a fost o onoare să reprezinte ţara alături de celebra sportivă.

“Căpitane, am fost onorat să reprezint ţara alături de tine! Ai inspirat, o faci în continuare şi o vei face mai puternic la trecerea anilor. Îţi doresc sa fii înconjurată de cât mai multă iubire! Vouă, celor care apreciaţi excelenţa, vă invit să o vedeţi jucând pentru că nu veţi mai vedea aşa ceva, potrivit news.ro.

Cu respect şi preţuire, Căpitane!”, este mesajul lui Adrian Vasile.

Cristina Neagu a scris pe Facebook că parcursul său la echipa naţională a fost o “căătorie fantastică” şi că este mândră de ce a reuşit, dar şi recunoscătoare.

“Ce călătorie fantastică! Întotdeauna mi-am dorit să-mi reprezint ţara. Şi am avut şansa de a face asta timp de 17 ani, de fiecare dată cu mândrie, onoare şi responsabilitate. Am jucat şi creat amintiri frumoase alături de jucătoare senzaţionale şi am trăit fiecare moment la intensitate maximă. Mulţumesc tuturor colegelor şi antrenorilor pe care i-am avut de-a lungul timpului la echipa naţională. Mulţumesc fanilor care au fost mereu alături de mine şi de echipă. A fost o mare onoare să fiu căpitanul echipei. Am intrat mereu pe teren cu ambiţie, spirit de luptă, am râs, am plâns, de tristeţe, de bucurie şi am dat de fiecare dată tot ce am avut mai bun. Sunt mândră de tot ce am realizat şi mai ales recunoscătoare pentru toate emoţiile si sentimentele trăite sub tricolor! Drumul cu echipa naţională se încheie aici, dar călătoria mea continuă! Hai, România!”, a notat Neagu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.