Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina Neagu vorbeşte după ruşinea în faţa Danemarcei: De ce am ratat calificarea

gsp.ro
Cristina Neagu blocata

România a ratat calificarea în semifinalele Campionatului European de handbal din Suedia după ce a fost bătută în meciul decisiv de Danemarca. A fost 21-17 pentru nordice, iar Messi din handbal a spus totul după înfrângerea care ne scoate din lupta pentru medalii.

Vezi şi: România a fost umilită în meciul decisiv cu Danemarca: Am ratat semifinalele EURO 2016

"Am facut niste meciuri foarte bune, suntem in primele sase echipe. Acum toata lumea se astepta sa jucam pentru medalii, dar inaintea turneului nu se astepta nimeni sa ajungem pana aici. Tinem capul sus, avem un antrenor nou si o echipa noua. Imi pare sincer rau, imi doream o medalie, dar am venit cu probleme, nu ne-am antrenat. Am dat tot ce am avut mai bun si tinem capul sus", a spus Cristina Neagu la TVR.

Citește și: DEZASTRU!!! Ne-au vandut pana in 2023!

Denisa Dedu a făcut meciuri mari la EURO, dar acum nu a mai reuşit să oprească tăvălugul nordic. "Ne-am fi dorit sa castigam, sa demonstram ca putem si mai mult, dar asta a fost, atat s-a putut astazi. Nu avem ce face, trebuie sa privim inainte. Consider ca am aratat ca suntem o echipa puternica si sunt sigura ca pe viitor putem ajunge si in fazele superioare. Sunt sigura ca Romania va avea un cuvant de spus", crede Denisa Dedu.

Citeşte şi: Klaus Iohannis anunță că va promulga legea majorării salariilor bugetarilor

Martin Ambros a găsit explicaţii pentru înfrângerea României. "Atacul merge bine! Avem ocazii, nu sunt ingrijorat. Ce ne lipseste e defensiva! Vreau sa vad mai multa putere in defensiva! Daca avem defensiva puternica, avem sanse pe contraatac!", le-a spus Martin Ambros jucatoarelor noastre in timpul unui time-out din partea secunda. Si la finalul meciului, secundul Costica Buceschi a acuzat apararea. "Trebuie sa recunoastem ca nu a fost la cel mai inalt nivel, am avut probleme", a comentat Buceschi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.