Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristinel Toader, ex-șeful Poliției Locale Ploiești, despre care procurorul Negulescu zicea că i-a dat DAUNĂ TOTALĂ, rupe tăcerea: 'Am ajuns să îi cer iertare'

Cristinel Toader, fost șef al Poliției Locale din Ploiești, a oferit amănunte despre cum a fost tratat de procurorul Mircea Negulescu, de la DNA Ploiești. Toader a fost acuzat că a luat mită de la doi angajați ai Poliției Locale. Denunțul a fost făcut la un an de la organizarea concursului, iar mita a constat în 200 de euro.

”Am stat 50 de zile în arest doar pentru că așa a vrut Negulescu. Pentru că am făcut o plângere în care semnalam derapaje făcute de Negulescu. M-a și umilit și m-a jignit de față cu polițistul Iordache. Mi-a spus că va avea grijă de mine, că mă va face, că îmi va distruge cariera. După ce a făcut rău familiei mele, Negulescu îmi spunea că ar fi bine să fac un 19, pentru binele familiei mele. Am făcut un denunț. Mi s-a cerut denunț despre Sebastian Ghiță, despre Vlad Cosma și anturajul său. Nu am avut ce să povestesc prea mult. Am ajuns să îi cer iertare lui Negulescu, după ce am sesizat instituțiile statului. I-am spus că îmi pare rău că am făcut acea plângere, eu eram în cătușe.”, a spus Cristinel Toader, fost șef al Poliției Locale din Ploiești.

Citește și: Ce salariu IMPRESIONANT are șeful unității de ELITĂ DNA Ploiești – Cât de bogat e, de fapt, Lucian Onea

Despre Toader, în înregistrările făcute de fostul deputat PSD, Vlad Cosma, procurorul Mircea Negulescu spunea că ”Toader a fost așa, un fetiș, îl ard din zbor.”, că i-a dat ”daună totală” și că ”nu știe că e un mort viu” și că îl ”paradește”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.