Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristoiu, atac DUR la PSD: 'E mai rău decât partidul comunist. Spuneți-mi dacă Dragnea a dat așa ceva'

cristoiu

Ion Cristoiu a susținut într-un interviu acordat pentru Realitatea TV că marea problemă a partidelor din România este că sunt mai rele decât cele din perioada comunistă, pentru că deciziile sunt luate în unanimitate de un om și anunțate de acesta, nu de partid.

”Marea problemă a partidelor din România și mai ales a PSD este că sunt mai rele decât partidele comuniste. Pe vremea aia, Ceaușescu dădea un comunicat, ținea o cuvântare. Spuneți-mi dacă Dragnea a dat așa ceva. Eu n-am auzit niciodată la Ceaușescu spunând eu, bineînțeles că el lua deciziile, dar spunea ”partidul a făcut, partidul a dres”. Marea problemă a României este absența minimei democrații interne.”, a precizat Cristoiu.

Citește și: Noi evoluții la Noua lege a pensiilor - ministrul Muncii aruncă responsabilitatea pe Finanțe. Noi asigurări pentru salariați: Toate salariile vor crește!

Jurnalistul a mai precizat că pe parcursul carierei sale nu a suportat șefii și nu a lingușit nicodată pe nimeni, ba din contră, s-a ferit de acest cerc vicios și a încercat să-și exprime mereu cele mai critice păreri la adresa conducerii.

”Am fost un mare critic al lui Andrei Marga, fost ministru al Educației. Pe mine m-a surprins evoluția lui, am fost mereu un adversar al șefilor și mai ales când era și lăudat, avea o presă prea bună ca să nu vin eu să-i mai reamintesc că nu e chiar așa. Să-l trezesc la realitate. Câtă vreme cineva este atotputernic și nu beneficiază de o presă corectă, critică, cu cât este presa mai critică, cu atât mai bine, adică sparge cercul de lingușitori. Oameni pe care i-am atacat cu înverșunare în scris, în momentul în care au căzut și toți s-au lepădat de ei și până la urmă le-am sărit eu în ajutor. Un exemplu, când a ajuns Elena Udrea atunci în 2005 mare consilier, eu am scris foarte multe pamflete, ceva în genul ”Elena Udrea i-a dat cu sutienul lui Pleșu peste ochi”. Înspre sfârșit de 2005 sau 2006, ea a intrat într-un malaxor al presei, am scris, am apărat-o și eu am fost cel care i-a luat interviul de reabilitare al ei.”, a explicat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.