Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristoiu, atac furibund la "unul dintre cele mai de rahat posturi tv"

ion cristoiu

După emisiunea în care s-a dezbătut starea de sănătate a preşedintelui Băsescu, postul România TV este atacat din toate părţile. Ultimul atac este lansat de jurnalistul şi analistul Ion Cristoiu, care se lansează în afirmaţii extrem de dure la adresa postului tv şi la adresa patronului Sebastian Ghiţă.

Cristoiu mărturiseşte că a refuzat recent invitaţia de a interveni în direct la România TV. Părintele găinii care a născut pui vii denunţă excesul de senaţionalism de la postul tv.

"De ce-am refuzat și voi refuza să intervin fie și telefonic la România Tv? Așa cum ne arată evoluția din ultimul timp a postului pe care Sebastian Ghiță, amicul de Familie al lui Victor Ponta, a pus mîna printr-o operațiune tipic mafiotă, ne confruntăm cu unul dintre cele mai de rahat posturi tv din perioada postdecembristă.

Căcănia Tv, cum i-am spus eu pentru excesul de avortoane gazetărești care sunt formulările de senzaționalism constipat Exclusiv, Senzațional, Imediat, Bomba bombelor, a coborît nivelul atacurilor sub nivelul celor practicate de un alt post huliganic, cel al lui Dan Voiculescu. Șobolanul tînăr Sebastian Ghiță s-a dovedit infinit mai infect decît șobolanul bătrîn Dan Voiculescu.

Vorbele mele, spuse la acest post, riscau să se împută brusc în atmosfera de hazna negolită la timp creată de subiectele deșucheate dezbătute, de banditismul moderatorilor, de prezența unor personaje precum milițianul Pavel Abraham.

Bag seamă că jurnaliștii care se pretind de la ziare de ținută și politicieni care se pretind de Dreapta, într-un cuvînt, care se pretind onorabili, sunt prezenți în studiourile Căcăniei Tv, conferind prin asta unui WC din Crucea de piatră onorabilitatea unui WC de la Luvru. Știu, foamea de te da huța la televizor e mare la unii gazetari și la unii politicieni. Nu cred însă că sunt atît de hămesiți încît să accepte să stea vîrîți pînă la gît în rahatul care dă peste margini la acest post al Puterii PSD-iste. Nu de alta, dar s-ar putea să înghită și ei cîte ceva", scrie Cristoiu pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.